Câteva evenimente astronomice

În următoarele zile vor avea loc câteva evenimente astronomice.

1. Voi merge în afara Bucureștiului cu un grup de oameni (vă puteți înscrie aici) pentru a observa ce este mai frumos pe cer. Ieșirea are loc în noaptea de 11 spre 12 august, duminică spre luni.

2. În seara de 13 august la EMAG va avea loc un eveniment: vom filma Luna printr-o lunetă și vom povesti oamenilor despre ea. Dacă sunt nori vom avea o prezentare de astronomie.

7 comments

 1. Salut!

  Nu am inteles ce e cu EMAG (eMAG.ro) si cu astronomiaa!??! 😦 🙂

  Poti sa ne oferi mai multe detalii, te rog frumos!

  Multumim! 🙂

  Dan Rau

  • O sa fie o prezentare despre instrumentele astronomice celestron si una despre luna care va fi filmata la fata locului.

   incepe la ora 20 la emag.

 2. Mi-a placut prezentarea de la Emag, desi eu stiam tot ce s-a spus acolo. Pacat ca n-am castigat si eu un binoclu, au castigat poate unii care n-au atractie catre astronomie. Eu am 10 ani, sunt baiatul care a iesit la tabla. Din pacate nu pot veni la cursul pe care l-am castigat, pentru ca sunt la scoala.
  Serban

 3. Buna ziua,

  Ma asteptam sa primesc un email cu detaliile legate de organizarea cursului, asa cum scria pe diploma (am castigat la evenimentul de la emag de care se pomeneste in articol). De unde ar trebui sa vina emailul? de la Observator sau de la emag? Am incercat sa sun in ambele locuri, dar la unii suna in gol, la ceilalti sunt toate liniile ocupate si nu stiu cam cat ar trebui sa astept sa se elibereze una (am cedat dupa 2 minute).

  Multumesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s