Cu 7 euro afli cu adevarat ce se va întâmpla în 2012…

… cel puțin așa spune site-ul acesta care a incercat să facă spam aici. Eu ii fac reclamă pe gratis așa ca dacă aveți 7 euro aflați care e treaba cu 2012.

Nu imi imaginam ca cineva crede că o persoană ar da bani unui site să afle ce se întamplă în 2012. Dacă era  o conferință întelegeam, dar să plătești un fel de search pe google?

Siteul acesta aberează la greu și vrea să lase impresia că numai el știe ce se va întâmpla în 2012. Guvernul minte, papa minte iar hollywood nu știe nimic. În schimb Robert (așa scrie pe site) știe și este gata să îți spună pe 7 euro. Și Sonka știe și îți spune pe gratis: nimic nu se va întâmpla.

Citiți site-ul pentru a vă delecta cu cel mai bun spectacol de pseudoștiință din această săptămână. Măcar puteți afla  „de ce ai nevoie pentru a trata apa si a-ti salva familia de la a muri de sete”. Robert le știe pe toate.

Ca să vedeți cât de „dezvoltată” este pesudoștiința priviți câte subiecte fierbinți sunt tratate: Profetiile Hopi, Mama Shipton, Constelatia Lebedei – Crucea, Geometria Sacra, Bombardarea Lunii din 2009, Noua Ordine Mondiala, Masoneria, Cercurile din Seceris, Sumerienii, Marea Schimbare a Polilor, Profetiile Maya, Enoh I si Enoh II, Aliniamentul Galactic, Era Varsatorului, Maximul Activitatii Solare. Doamne apără și păzește.

După lectura amețitoare citiți și articolul despre 2012 scris de colegul meu, Mihai Dascălu. Dacă 2×103 de oameni îl accesează, colegul va primi un bonus iar oamenii vor scăpa de plata a 7 euro.

Se  pare că încă mai sunt de făcut bani de pe urma lui 2012.

7 comments

 1. ” Și Sonka știe și îți spune pe gratis: nimic nu se va întâmpla”

  Ce faci, domne, strici piata? Ai pret de dumping… 😀

  Am vazut ca sunt pline librariile cu carti despre 2012. Ce sa mai, sfarsitul lumii se vinde bine 🙂
  Sunt curioasa cand va fi urmatorul.

 2. Eu zic ca mai bine sa ne preocupam de sfarsitul nostru si nu de sfarsitul lumii. Adica ce facem noi in viata noastra ,pentru noi ,pentru altii, cat de corecti suntem cu noi si cu cei din jur, cat de mult sarim sa-i ajutam pe ceilalti…La sfarsitul vietii noastre se va trage linie si se va face bilantul “bune/rele”. Urez tuturor sa obtina un raport supraunitar.

 3. Căutând evenimente înteresante (reale) care sunt previzibile pentru anul 2012, pe internet dau numai de prostia aceasta de sfârşitul lumii.
  M-ar putea ajuta cineva, unde pot găsi momente înteresante vizibile cu ochiul liber pentru anul 2012. Mă refer la conjuncţii, comete, căderi masive de meteoriţi etc.
  Cinci evenimente am găsit deja: două eclipse de soare, două de lună şi trecerea lui Venus pri faţa discului solar.

  • Salut, este destul de greu sa gasesti deja fenomenele pentru 2012 pentru ca anuarele apar mai tarziu. Incerc eu sa fac un rezumat.

   Cometele care vor fi mai stralucitoare sunt: C/2009 P1 ( Garradd ) care va putea fi vazuta prin binoclu in primele patru luni ale anului, in constelatiile Ursa Minor si Camelopardalis, toata noaptea; in luna iulie cometa 96P/Machholz 1 ar putea deveni vizibila prin binocluri seara; cam saraca recolta de comete dar oricand poate aparea una noua.

   Conjunctii: Venus si Jupiter se vor intalni pe cerul de seara in luna martie; Marte cu Spica si cu Saturn vor fi apropiate in serile lunii august; pe cerul de dimineata in luna iunie si putin din iulie vom avea pe Jupiter si Venus plus Ceres; cea mai stransa conjunctie se va produce intre Venus si Saturn pe cerul de dimineata spre sfarsitul lunii noiembrie.

   Caderi de meteoriti nu vor fi dar vom avea obisnuitele maxime ale curentilor de meteori. Le poti gasi la adresa urmatoare pentru ca sunt cam aceleasi zile: http://www.astro-urseanu.ro/meteori.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s